Ljetujte u našem hostelu „Selce”

Ljetujte u našem hostelu „Selce”

Hostel Selce nalazi se u Selcu, u blizini plaža, prekrasno novouređenog centra i svih mjesnih događanja. Hostel raspolaže sa 48 ležaja i vlastitim restoranom te domaćom kuhinjom s naglaskom na podravsko podneblje čime daje osjećaj dobrodošlice i ugođaj doma.

Uz uslugu vrlo povoljnog smještaja i punog pansiona, za djecu, mlade, obitelji i grupe svih dobnih uzrasta i generacija organiziramo ljetovanja, školu plivanja, školu u prirodi, izlete i druge zabavne aktivnosti. Također, u lijepoj prirodnoj sjeni malih stabala u hostelu se mogu održavati razne društvene igre i zabavni sadržaji ili jednostavno mirne večeri, sve prema interesu gostiju.

Napominjemo da rad i usluge hostela u potpunosti prilagođavamo važećim epidemiološkim mjerama te unatoč svemu, zadržavamo srdačnost, toplinu i obiteljsku atmosferu koja je dio našeg identiteta i radi koje nam se gosti vrlo rado vraćaju.

Za više informacija Vas molimo da kontaktirate voditeljicu hostela Martinu Molnar na telefon broj 095 650 6701 ili na mail virovskidom@gmail.com

Comments are closed.