Društvo „Naša djeca“ Virje primilo donaciju

Društvo „Naša djeca“ Virje primilo donaciju

Tradicionalno, već četvrtu godinu zaredom, u našem podravskom kraju održava se uskrsna Dergez biciklijada koja se ove godine odvila 1. travnja, na Uskrsni ponedjeljak. Sve je bilo u organizaciji Turističke zajednice grada Đurđevca i Turističke zajednice područja Dravski peski uz pokroviteljstvo Dergez trgovina i partnera.

Početak, start biciklijade bio je na dvjema lokacijama, jedno u Đurđevcu ispred utvrde Stari grad, a drugo u Kloštru Podravskom. Zajedno, na početnim lokacijama uz pokrovitelje Dergez trgovina bili su i članovi Društva“ Naša djeca“ Virje koji su pripomogli u podijeli majica i  prikupljanju kotizacija. Utrka naravnom ima i svoj cilj, a to je bilo na imanju Etno kuće obitelji Karlovčan gdje su se svi sudionici mogli okrijepiti i odmoriti.

Uz uživanje na svježem zraku i potpore svim sudionicima biciklijade za DND je ovaj dan imao i posebno značenje jer sva prikupljena sredstva bila su donirana upravo nama. Na cilju, nakon okrijepe i odmora uz kratki govor organizatora i vlasnika Dergez trgovina uručen nam je ček od 1 500,00 eura.

„Neizmjerno smo sretni  i zahvalni što je baš ove godine, kada slavimo 70 godina postojanja, među mnogim udrugama naše Županije za donaciju izabrano baš naše Društvo. Ova donacija nas jako veseli jer predstavlja veliku potporu našem neprekidnom radu i posvećenosti za dobrobit djece. U ime svih članova  Društva „Naša Djeca“ Virje zahvaljujem se za ovaj plemenit čin jer uz ovakvu podršku lakše ćemo ostvarivati naše ciljeve i projekte za djecu i sa djecom u raznim aktivnostima.“, predsjednica Danijela Večenaj

Na donjoj poveznici možete vidjeti i videozapis ovog događaja: https://www.youtube.com/watch?v=94_ikb0FPvo&ab_channel=Dergeztrgovineipekara

Comments are closed.