Društvo „Naša djeca“ održalo redovnu izbornu skupštinu

Društvo „Naša djeca“ održalo redovnu izbornu skupštinu

U petak, 15. ožujka 2019. godine  Društvo „Naša djeca“ Virje u Društvenom domu, održalo je redovnu izbornu skupštinu kojoj su, osim članova Društva, prisustvovali uvaženi gosti: načelnik Općine Virje Mirko Perok, zamjenik načelnika Davor Čižmešinkin, predsjednik Općinskog vijeća Mladen Mesarov, župnik Marijan Kovačić, predstavnici udruga s područja općine te suradnici i prijatelji Društva.

Osim podnošenja i usvajanja izvješća o radu, financijskih izvještaja te plana rada Društva, na sjednici je izabrana predsjednica Društva Danijela Večenaj koja je tu funkciju obavljala i u zadnjih godinu dana, zamjenik predsjednice Marijan Cepetić,  članovi Izvršnog odbora: Danijela Večenaj, Marijan Cepetić, Jasminka Marčinko, Kristinka Turković, Marina Makar, Maja Šobak, Kristina Filipović, Martina Molnar, Iva Hrženjak, Igor Fuchs i  Mario Brcković te Nadzornog odbora: Drago Hatadi, Mirela Frajt i Mladen Fancev.

Za članoice Skupštine Saveza DND-a Hrvatske izabrane su predsjednica Danijela Večenaj i tajnica Marina Makar.

Unutar društva vrlo aktivno radi trgovačko društvo koje vodi brigu o hostelu u Selcu a kojem je osnivač Društvo „Naša djeca“ Virje, Virovski dom d.o.o. Izvješće o radu, financijsko izvješće za 2018. godine i plan rada za 2019. godinu Virovskog doma podnijela je direktorica Kristina Filipović.

U svom obraćanju, predstavnici udruga i gosti pohvalili su rad Društva te zahvalili na suradnji koja je vrlo plodna s gotovo svim udrugama s područja općine ali i šire, te s ustanovama na području općine: vrtićem, knjižnicom i školom.

Prisutnima se obratio i općinski načelnik Mirko Perok koji je istaknuo činjenicu da je Društvo „Naša djeca“ Virje jedino koje ima svoje odmaralište odnosno hostel te je pohvalio pozitivan rad Virovskog doma i hostela. Također je naglasio da osnovni cilj Društva i nadalje moraju biti djeca i rad s djecom i mladima.

Na kraju sjednice predsjednica Danijela Večanaj zahvalila je svima na dolasku te  dugogodišnjim članovima odbora; Josipu Adakoviću, Vladi Hrženjaku i Draženu Koščiću,  na zalaganju i pomoći u radu Društva.

Comments are closed.